Tuulipentue 20.2.2019
Sukutaulu

Pentueen isä: Hermes Von Imporio A (OSH b 24)

Pentueen emo: SC FI*LoudMeow Little Starlet JW DSM (OSH a 24)

Aurinkopentue 26.1.2018
Sukutaulu

Pentueen isä: FI*Major Cowboy From Hell (OSH c 25)

Pentueen emo: SC FI*LoudMeow Little Starlet JW DSM (OSH a 24)

Kuupentue 8.11.2016
Sukutaulu

Pentueen isä: SC FI*Plan-A Jussi Murikka JW (SIA c)

Pentueen emo: SC FI*LoudMeow Little Starlet JW DSM (OSH a 24)

Tähtipentue 24.2.2014
Sukutaulu

Pentueen isä: Yrttitarhan Maitikka (OSH p 24)

Pentueen emo: NW SP IC S*Sandvretens Syrah JW DSM DM (OSH a 25)

FI*LoudMeow -pennut luovutetaan:

Aikaisintaan 16 viikon iässä. Rekisteröitynä Suomen Kissaliittoon (FIFe), mikrosirutettuina, kahdesti rokotettuina, useasti madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Ensisijaisesti lemmikkikoteihin perheenjäseneksi ja ainoastaan pieniin kissapopulaatioihin. Lemmikki- ja näyttelykastraattipennut pääsääntöisesti varhaissteriloituna / -kastroituina. Vain ja ainoastaan sisäkissoiksi, ei vapaana ulkoilevaksi! Kissan ulkoiluttaminen on mahdollista ulkotarhassa tai valjaissa.

Mukaansa ne saavat rekisterikirjan, kirjalliset ja suulliset hoito-ohjeet, runsaan pentupakkauksen, oman pehmeän tutun pedin ja kasvattajan tuen kaikissa tilanteissa. Haluamme pitää yhteyttä kasvatteihimme koko niiden elämän ajan!

Varhaisleikatun lemmikkipennun hinta on noin 950 euroa.

Itämainen on luonteeltaan äärimmäisen sosiaalinen ja aktiivinen kissa, joka ei sovellu aikoaksi kissaksi. Rotu vaatii omistajalta sitoutumista kissan kanssa touhuamiseen. Aktiivinen rotu kaipaa tekemistä!

Aktiivoinnin, laadukkaan ruokinnan ja virikkeellisen ympäristön lisäksi kissa tarvitsee terveydenhoitoa, johon voi kulua suuriakin summia rahaa. Pentumme ovat vakuutettuja 4kk ikään saakka vakuutusyhtiö Agriassa. Tämä kasvattajan toimesta otettu vakuutus korvaa tämänkin jälkeen piileviä vikoja kolmeen ikävuoteen saakka. Suosittelemme pentujemme omistajille vakuutuksen jatkamista Agriassa.

Itämaisille roduille tehtiin terveyskysely vuonna 2009. Tuloksiin voit tutustua: https://www.sajam.fi/30

Helsingin yliopiston Hannes Lohen työryhmän tekemässä Suomalaisten kissojen terveystutkimuksessa kissojen hammassairaudet nousevat itämaisten rotujen osalta jopa yliedustetuiksi. Hampaisiin erikoistuneen eläinlääkärimme suosituksesta suosittelemme kasvateillemme hampaiden säännöllistä tutkimusta ja röntgenkuvausta noin kolmen vuoden iässä ja tämän jälkeen tarpeen mukaan säännöllisesti. Tutkimuksen tulokset: https://www.kissangeenit.fi/?x103997=249984

Lisätietoa TR-muutoksista eli kissojen tyypillisestä hammassairaudesta: https://www.evidensia.fi/hoitovinkit/hampaiden-hoi...Käsityöharrastuksen tuotoksina syntyneitä pehmeitä kissanpetejä pentupakkauksiin.