LoudMeow -kissalan omistuksessa ei ole uroksia. Olemme saaneet lainata kasvatuskäyttöömme ystäviemme uroksia ja lisäksi olemme yhteistyössä ystäviemme kanssa tuoneet kissalamme kasvatuskäyttöön kaksi komeaa kollia:


Itävallasta vuonna 2018 GIP SC Hermes von Imporio A DSM, OSH b 24 (kasvattaja Iris Gruber). Hermes on Felv, FIV, GM1 ja PRA -negatiiviseksi testattu ja PawPeds sydänultrattu terveeksi. Hermes on Tuuli- ja Taikapentueidemme isä. Hermes palkittiin Suomen kissaliiton parhaana siitosuroksena vuonna 2021.


Ruotsista vuonna 2022 IC Courelle´s Café Macchiato, OSH b (kasvattaja Anki Lindahl). Mave on Felv, FIV, GM1 ja PRA -negatiiviseksi testattu ja PawPeds sydänultrattu terveeksi.Mave on Vesi-, Sydän ja Timanttipentuieidemme isä. Mave palkittiin Suomen kissaliiton parhaana siitosuroksena vuonna 2023.

Pääsääntöisesti kissamme ovat vain omassa kasvatuskäytössämme. Hyvin satunnaisesti kasvattejamme voi olla saatavilla muiden kissaloiden kasvatuskäyttöön sopivien yhteistyökuvioiden merkeissä. Kaikki siitoskissamme on testatattu pakollisten ja suositeltavien testien lisäksi myös MyCatDNA-geenitestillä ja PawPeds -sydänultrattu terveeksi.

LoudMeow -kollien pentueet muisssa kissaloissa:
IP SC FI*LoudMeow Stormwind (OSH a 24) sai 7 pennun pentueen 1.11.2020 FI*Vintterin-kissalaan.


SW SC FI*LoudMeow Here Comes The Sun (OSH a 25) sai 5 pennun pentueen 26.6.2021 Yrttitarhan -kissalaan ja 5 pennun pentueen 30.7.2021 FI*Sylimykkyrän -kissalaan.